Datorita solicitarilor tot mai dese, activitatea s-a extins si in domeniile auditului de securitate privata, evaluarea sistemelor de paza existente, manageriat in domeniul securitatii private, iar mai nou, conform cerintelor legale ( legea 333/2003 ) si servicii de analize de risc la securitatea (evaluare de risc).

Specialistii nostri fac parte dintr-o echipa de manageri si evaluatori specializati in analiza completa de securitate si diminuare a riscurilor. Acestia trebuie sa ofere solutii optime in vederea alcatuirii unei cereri de oferta, in functie de specificul obiectivului, sa aiba intotdeauna cele mai bune solutii de securitate si eficientizare a costurilor, dar si suportul permanent al departamentelor paza, interventie si transport valori din cadrul grupului de firme. Persoana care va presta servicii de consultanta si evaluare trebuie sa intocmeasca analiza de securitate, planul de securitate si documentatia integrala solicitata de legislatia in vigoare, dar si analiza profesionala a obiectivului indicat, din punct de vedere al protectiei necesare.

Aveti contracte cu firme de paza? Foarte bine! Nu conteaza numele firmei( important este sa fie serviciul). Dar sunteti siguri ca, pentru ceea ce platiti se si presteaza? Daca aveti indoieli,noi va putem evalua serviciile oferite de diferite firme de paza prin controale periodice.

Calitatea serviciilor oferite este obiectivul principal al companiei noastre, care prin pregatirea si comportamentul personalului pe care il formeaza, creeaza un climat de siguranta si liniste in rĂ¢ndul beneficiarilor. De 22 de ani, ne caracterizeaza profesionalismul, discretia si loialitatea fata de clientii nostri.

Echipa este formata din profesionisti in domeniu, cu o experienta in sectorul privat acumulata inca din anul 1992. Specialistii companiei PGC Security Expert stau la dispozitia clientilor 24 de ore din 24.

 

Alte servicii: